Compania «NUMINA» este lider pe piaţa Moldovei în următoarele poziţii:

  • Vinzarea tapetelor
  • Comerţul lustrelor şi dispozitive de iluminare
  • Fabricarea mobilei
  • Elaborarea proiectelor exclusive pentru fabricarea mobilei
  • Totul pentru producerea mobilei (furnituri, materiale, accesorii)

Vînzarea tapetelor

Pe parcursul a 20 ani, compania «NUMINA» îndeplineşte livrarea tapetelor pe piaţa Moldovei. În magazinele companiei se numără mai mult de 5000 de modele de tapete. În asortiment este tot – de la tapete din hîrtie gofrate pînă la tapete din vinil şi flizelină, precum şi tapete cu gravare caldă. Noi suntem dealer-ul oficial al renumitelor fabrici , precum „EDEM”, „Slaveanskie oboi”, „Erismann”, „GomeliOboi”, „Kontinent”, „Vinil”, „Industrya”.

Comerţul lustrelor şi dispozitive de iluminare

Compania «NUMINA» propune o gamă largă de lustre, lămpi de perete, lămpi cu picioare şi accesorii pentru ele. Asortimentul lustrelor noastre se înnoieşte mereu. Varietatea modelelor, stilurilor şi gamei de culori vor satisface cerinţele celui mai exigent consumator.

Fabricarea mobilei

Compania «NUMINA» produce mobilă pentru oficii din panouri fibrolemnoase de densitate medie şi plăci laminate. Mobila noastră reprezintă sufletul casei Dvs. Ea creează o atmosferă de căldură şi confort, deoarece este fabricată luîndu-se în consideraţie dorinţele Dvs. şi particularităţile încăperii. Specialiştii creează un interior unic în cadrul elaborării design-ului unei mobile exclusive, care asigură confort maxim şi, ceea ce este important, funcţionalitate. Design-studioul elaborează orice proiect pentru încăperi cu cea mai complicată planificare.

Mobila de la «NUMINA» diferă prin design original şi confort în utilizare. Noi propunem o gamă largă de fasade pentru mobilă de bucătărie, dulapuri-cupe, din diverse materiale. Producţia are o garanţie de 12 luni şi corespunde standardelor, normelor ecologice ce sunt confirmate de certificatele de calitate.

Baza de producţie «NUMINA» include echipament şi sistem contemporan de organizare a producţiei.

Elaborarea proiectelor exclusive pentru fabricarea mobilei

În 2008 compania noastră a deschis o nouă direcţie în producţie – mobilă de serie cu utilizarea furniturii de înaltă calitate, care permite multor persoane să achiziţioneze mobilă de calitate europeană la preţuri accesibile.

Totul pentru producerea mobilei (furnituri, materiale, accesorii)

Comerţul furniturii pentru mobilă treptat a devenit una din direcţiile principale ale activităţii companiei «NUMINA». Prin varietatea asortimentului propus, producţia companiei «NUMINA» este în prezent lider pe piaţa naţională de mobilier. La noi Dvs. puteţi procura cele necesare pentru producerea şi fabricarea mobilierului.

Noi reprezentăm aşa producători renumiţi precum: BLUM, REJS, GAMET, SAMET, EGGER, SEVROLL, AGT. Gama largă ale produselor propuse se combină cu succes cu calitatea înaltă şi preţul rezonabil.

Spectrul larg de servicii şi deservire ( consultarea tehnică de către specialist, lucrări de încărcare – descărcare, livrarea produselor şi serviciilor) face colaborarea cu noi confortabilă şi rapidă.

O mare parte a mijloacelor administraţia companiei «NUMINA» o investeşte în perfecţionarea calificării colaboratorilor. Creşterea profesională reprezintă o condiţie indispensabilă pentru lucrul colaboratorilor noştri şi noi încurajăm prin intermediul diferitor mijloace tendinţa lucrătorilor de a perfecţiona calităţile lor de lucru.

Adresează-ne o întrebare

Prelucrare întrebării va dura un pic de timp.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Mulțumesc. Vă vom contacta în curând!